dinsdag 14 december 2010

Geachte heer/mevrouw,

Het valt niet mee in deze barre beurstijden om een fatsoenlijk rendement te verdienen. Sterker nog, het is een hele kunst om geen verlies te lijden.
Gelukkig zijn er producten op de markt die een goed rendement geven, ongeacht het beursklimaat. Dat kon wel eens  dè oplossing zijn voor de komende jaren. Geen zorgen meer om wat iedereen ervaart als het grootste gevaar voor uw vermogen….

Graag willen wij u kennis laten maken met onze samenwerkingspartner, de Opmaat Groep, die met een aantal gesloten fondsen wel een oplossing kan bieden.

Wij nodigen u uit voor een informatieavond op donderdag 16 december a.s. om 20:00 uur. Op deze informatieavond in het Hotel Schiphol Van der Valk langs de A4 tonen zij de details van een drietal producten.


  1. Het  “MPC-India 2 Fund”. Dit Duitse vastgoed fonds, dat belegt in 11 projecten in India, heeft een realistisch geschat rendement van 16% per jaar.

  1. Het Nederlands Media en Entertainment Fonds springt in het gat dat is ontstaan door het belachelijke faillissement van Marco Borsato zijn Entertainment Groep. Dit fonds biedt u een vast rendement van 9%.

  1. Maar misschien wilt u wel liever beleggen in het Verre Oosten. Wij geven u informatie over het “Lotus Fonds” dat door de Asian Investor is uitgeroepen tot het beste Verre Oosten fonds dat er is.
Klik hier om u aan te melden. Wij zullen u dan een routebeschrijving toesturen.

Ook als u niet aanwezig kan zijn op deze informatieavond kunt u toch meer informatie over deze producten ontvangen.
Klik hier en wij sturen u per direct de informatie toe.
Met vriendelijke groet,
Dr Ir Bert van Arkel
______________________________________________
Van Arkel Investment Coaching B.V.
Drachmeweg 139, 2153 PA Nieuw-Vennep
Postbus 311, 2130 AH Hoofddorp
T +31 (0)88-5666 800
F +31 (0)88-5666 825
W    www.vanarkel.nl
KvK   34069700  _________________­­_________________

Geen opmerkingen:

Een reactie posten